Lisää meistä

TAUSTATIETOA

Vuonna 2013 avattu parturi-kampaamo haapalinnantorin laidalla. Liiketilassa on toiminut aiemminkin kampaamo aina talon valmistumisesta alkaen. Parturi-kampaamossa palvellaan rennolla meinigillä ja ystävällisellä palvelulla. Joustavilla aukioloajoilla löytyy aamu-,ilta- sekä viikonloppuaikoja. Aikoja kannattaa siis kysellä rohkeasti, mutta aina kannattaa varata aika ajoissa.  Liikkeessä on myös välillä kampaamokoiria, joten jos olet todella allerginen tai pelkäät niin mainitse vain rohkeasti asiasta aikaa varatessa. Palvelemme ainoastaan ajanvarauksella ja vapaita aikoja yleensä löytyy 2-4 viikon päähän, peruutuksista ilmoitamme somekanavissa.

Työntekijät

Marjo: Aloittanut yrittäjänä perustaessaan liikkeen 2013, valmistunut keväällä 2012.  Erityisesti kaikki värjäykset sekä pidennykset ovat erikoisalaani.

Kun tulet asiakkaaksi

-Ajanvaraukset soittamalla/viestillä p.0451091192, sometilien kautta viestillä, käymällä liikkeessä tai spostilla info@glossyhair.fi

-Viereisellä parkkipaikalla vieraspaikkoja 4h parkkikiekolla ja liikkeen edessä voi pysähtyä 15min ajaksi.

Peruutathan aikasi 24h aikaisemmin jos et pääse saapumaan paikalle,Peruuttamattomista ajoista perimme puolet varatun työn hinnasta!

Parhaat tarjoukset ja uusimmat päivitykset löydät nopeiten facebook- sivuiltamme, tykkäämään pääset sivun laidalla olevasta linkistä :) Nyt myös töiden kuvia voi käydä selailemassa instagramista @glossyhair_  

Tutustu hinnastoomme.

Galleria

Glossy Hair | Kraatarinraitti 7 | 33270 Tampere | 045 109 1192 | info@glossyhair.fi | www.glossyhair.fi