Let´s make your hair glossy

Soita! 045 109 1192

Lisää meistä

TAUSTATIETOA

Vuonna 12.3.2013 avattu parturi-kampaamo haapalinnantorin laidalla. Liiketilassa on toiminut aiemminkin kampaamo aina talon valmistumisesta alkaen. Parturi-kampaamossa palvellaan rennolla meinigillä ja ystävällisellä palvelulla. Joustavilla aukioloajoilla löytyy aamu-,ilta- sekä viikonloppuaikoja. Aikoja kannattaa siis kysellä rohkeasti, mutta olla ajoissa koska varsinkin kesällä lauantait ovat suosittuja juhlakauden takia. Pyrimme aina järjestämään kaikille sopivat ajat, myös välillä aukioloaikojen ulkopuolelta. Liikkeessä on myös kampaamokoiria, joten jos olet todella allerginen tai pelkäät niin mainitse vain rohkeasti asiasta aikaa varatessa. Tällä hetkellä kampaamossa työskentelee kaksi yrittäjää. Yleensä palvelemme ajanvarauksilla mutta kannattaa myös käydä kysymässä palvelua ovelta nonstoppina.

Työntekijät

Marjo: Aloittanut yrittäjänä perustaessaan liikkeen 2013, valmistunut keväällä 2012.  Marjon erikoisalaa ovat kampaukset ja kaikki värjäykset ovat unelma toteuttaa. Töissä keskiviikkoisin tällä hetkellä.

Sanna: valmistunut keväällä 2017, Sanna on tuttu myös työharjoitteluista liikkeessä ja hän aloitti yrittäjänä liikkeessä tammikuussa 2019. Sanna taikoo räväkät muodonmuutokset sekä erikoisalana miestenhiustenleikkaukset ja parranmuotoilut.

Kun tulet asiakkaaksi

-Ajanvaraukset puhelimitse p.0451091192, käymällä liikkeessä tai spostilla info@glossyhair.fi

-Viereisellä parkkipaikalla vieraspaikkoja 4h parkkikiekolla ja liikkeen edessä voi pysähtyä 15min ajaksi.

Peruutathan aikasi 24h aikaisemmin jos et pääse saapumaan paikalle,Peruuttamattomista ajoista perimme puolet varatun työn hinnasta!

Parhaat tarjoukset ja uusimmat päivitykset löydät nopeiten facebook- sivuiltamme, tykkäämään pääset sivun laidalla olevasta linkistä :) Nyt myös töiden kuvia voi käydä selailemassa instagramista @glossyhair_  

Tutustu hinnastoomme.

kuvagalleria

Glossy Hair | Kraatarinraitti 7 | 33270 Tampere | 045 109 1192 | info@glossyhair.fi | www.glossyhair.fi